مدیریت اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل:
تیم مدیریت اعتباربخشی و رتبه بندی دانشگاه از دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بازدید کرد
گروه مدیریت اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل دانشگاه ، روز سه شنبه 18 مهر ماه ۱۴۰۲، از دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهت تحقق بین المللی سازی و ارزیابی ظرفیتهای آموزشی، پژوهشی، ارتباط با صنعت و ارتقاء تعاملات بین المللی بازدید کرد.
در ابتدای این نشست هم افزایی و تخصصی، دکتر قدسی مدیر امور بین الملل دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ضمن خوش آمد گویی، بر پیگیری امور قبلی و جاری و برقراری ارتباط با دانشکده و مراکز مرتبط آموزشی و تحقیقاتی در کشورهای دیگر بخصوص کشورهای حاشیه خلیج فارس تاکید کرد.
دکتر قدسی در ادامه گزارشی از فعالیت های آموزشی و پژوهشی و مشارکت کلان در اجرای طرح های اثرگذار بر سلامت جامعه توسط دانشکده ارائه و بیان کرد: دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با گروه رفاهی شهرداری و بوفه مدارس برای تولید محصولات غذایی سالم از جمله شیر مدارس و ساندویچ تحت لیسانس فنلاند، با سازمان یونیسف در مراقبت غذا و تغذیه کشور، استنادات آماری افراد زیر پنج سال وزارت بهداشت و... همکاری فعالانه دارد.
دکتر فرج زاده سرپرست و خانم وفایی کارشناس تخصصی مدیریت اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل ضمن تبیین کلیه شاخص های اعتباربخشی و رتبه بندی بین المللی از حجم کار علمی بالای انجام شده و پیشرو در سایت دانشکده و مستندسازی دادهها تقدیر کردند. همچنین با توجه به اینکه اسناد بارگزاری شده در سایت انگلیسی دانشگاه برای مجامع علمی بین المللی قابل استناد میباشد، از آمادگی تمام ظرفیت های معاونت بین الملل برای یکپارچه سازی اطلاعات در سایت انگلیسی دانشکده و ارتقای این مورد خبر دادند.
دکتر سید امیرمحمد مرتضویان فارسانی رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ضمن خوش آمدگویی به تیم اعتباربخشی معاونت بین الملل، به ظرفیت دانشکده تغذیه اشاره کرد و گفت: دانشکده در تدوین سند امنیت غذایی و بررسی مصرف خانواده ایرانی، یارانه غذایی و تهیه سبد غذایی مقرون به صرفه در حال همکاری با مقامات بالادستی است.
در ادامه این جلسه در خصوص بین المللی سازی و تحقق شاخص های اعتباربخشی بین المللی درخصوص اقدامات دانشکده در همکاری با NGOها، رعایت موارد SDG، حضور در روایداهای بین المللی و همایش ها، آمادگی جهت انعقاد تفاهم نامه با کشورهای پیشرو، حمایت از بسته های تغذیه ای از دانشجویان کم بضاعت و همکاری با سازمان ها و مراکز علمی معتبر ملی و بین المللی گفتگو و تبادل نظر انجام شد.
نظر